Pokličite nas
041 791 799
Vprašajte nas
info@vallin.si

Košarica

Delovni čas
08:00 - 16:00
Pokličite nas
041 791 799
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Naše podjetje Vallin, d.o.o., je na trgu čistilnih servisov prisotno že vse od leta 2008.

Čistilni servis Vallin

Naše podjetje Vallin, d.o.o., je na trgu čistilnih servisov prisotno že vse od leta 2008. Z letom 2015 pa smo z veseljem sprejeli možnost in osnovnemu podjetju dodali še naziv socialno podjetje. Glavni namen socialnega podjetništva ni zgolj ustvarjanje dobička, temveč zaposlovanje dolgotrajno brezposelnih oseb, ki s pomočjo zaposlitve samostojno ustvarjajo prihodke in poskrbijo za lastno preživetje. Tako je naša podjetniška zgodba dobila močno in pomembno družbeno noto, ki je za majhen kraj kot je Dobova, izjemnega pomena.

Zadovoljno osebje je ključ uspeha

Zavedamo se, da so naši zaposleni, naša prihodnost. Zadovoljstvo in lojalnost osebja je za nas bistveno, kot so pomembne naše zadovoljne in stalne stranke. Redno skrbimo za izpopolnjevanje naših zaposlenih glede načinov čiščenja, spoznavanja z novimi čistilnimi napravami in opremo ter najnovejšimi učinkovitimi čistili. Omogočamo jim fleksibilen delovni čas in razne ugodnosti, ki jim pripadajo, kot tudi mnoge, ki so posledica njihovega zavzetega dela. Njihova prijaznost s strankami pa je ključna za rast in razvoj podjetja.

Cenjeni naročniki so naša gonilna sila

Poslovni partnerji, ki nam zaupajo vrsto let, so naša gonila sila in zagotovilo za prihodnost. Z velikim veseljem pa sprejmemo tudi vsako novo stranko in se vsakomur povsem individualno in temeljito posvetimo. Zelo smo ponosni na kratek odzivni čas, saj nam naše strokovno osebje omogoča izvrstno organizacijo dela in takojšnjo ter učinkovito realizacijo naročenih storitev. Želje in potrebe naročnikov pazljivo poslušamo in svoje storitve ter opravila oblikujemo tako, da zagotovimo izpolnitev vseh zahtev, želja in celo prošenj. 
 
Kakovost našega dela in dolgoletne izkušnje nadgrajujemo s prijaznim odnosom do naših cenjenih naročnikov. Zagotavljamo vam maksimalno kakovostne storitve čiščenja, hkrati pa poskrbimo za prijeten in zaupanja vreden odnos do vseh naših partnerjev. Naš moto je: “Pridemo in spucamo”, zato da se vi lahko brezskrbno posvetite svojim najljubšim aktivnostim.

Pokličite nas na 041 791 799 in si zagotovite bleščeče čisto okolje z našo strokovno pomočjo.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×