Pokličite nas
041 791 799
Vprašajte nas
info@vallin.si

Košarica

Delovni čas
08:00 - 16:00
Pokličite nas
041 791 799
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Brezhibno čist poslovni prostor za popolno zaupanje strank

Čiščenje poslovnih prostorov

Brezhibno čist poslovni prostor za popolno zaupanje strank

Skrbno očiščen poslovni prostor nam veliko pove o lastniku prostora in njegovem odnosu do ljudi, ki ga obiskujejo, kot tudi o njegovem odnosu do zaposlenih. Splošno znano je, da se v čistih, dobro osvetljenih prostorih, počutimo mnogo bolje, kot v kakšnih temačnih, neprezračenih in po možnosti še umazanih sobah. 
 
Čist poslovni prostor je prvi stik vsakega vašega poslovnega partnerja s podjetjem, ki ga morda še ne pozna in partnerjem, ki mu želi zaupati vse od nepomembnih, vsakodnevnih malenkosti, do najzaupnejših poslovnih skrivnosti. Nekdo, ki temeljito poskrbi za svoj poslovni prostor, bo najverjetneje boljši partner od nekoga, ki daje videz zanemarjenosti in nemarnosti.

Čiščenje prepustite nam

Vaše poslovanje je pomembno in zahteva ogromno časa in strokovnega znanja. Na področju čiščenja prostorov pa smo strokovnjaki mi. Prihranite svoj čas, živce in nepotrebne neprijetnosti ob kakšnem nenadnem obisku. Čiščenje svojih poslovnih prostorov zaupajte naši preverjeni, strokovno podkovani ekipi. Ker vas preprosto manj stanejo naše usluge, kot vaša zadrega ob morebitni sledi kavne skodelice na pisalni mizi ob obisku bančne uslužbenke, s katero ste dogovorjeni za zagotavljanje sredstev za nove investicije.
 
Vaši zaposleni se bodo lahko prepustili le svojemu delu in ne bodo izgubljali časa s pometanjem po napornem delavniku, ker vas naslednji dan čaka milijonski pogovor s klientom, pomembnim za uspešen razvoj podjetja. Znesek, ki ga boste prihranili pri nadurah vaših delavcev, strokovnjakov za kaj drugega, namenite strokovnemu osebju našega čistilnega servisa. Zadovoljstvo vaših podrejenih, vaših cenjenih obiskovalcev in vas samih bo odsevalo v brezhibno čistem poslovnem prostoru.

Čas za čiščenje svojih poslovnih prostorov določite sami

Čiščenje poslovnih prostorov opravimo v terminu, ki vam najbolj ustreza. Prisluhnemo vsem vašim željam in predlogom in maksimalno prilagodimo naše storitve posameznemu partnerju. Naše poslovanje temelji na zadovoljstvu naših strank, dolgoročnem sodelovanju in medsebojnem spoštovanju.
 
Skrbno izbran čistilni servis zagotavlja brezskrbnost v času vaše odsotnosti. Vallin zagotavlja najvišjo stopnjo zaupnosti in diskrecije pri opravljanju storitev čiščenja poslovnih prostorov vašega podjetja.

Vi skrbite za uspešno poslovanje svojega podjetja, mi poskrbimo za prijeten, čist in ugleden poslovni prostor. Vallin, vaš partner za čist poslovni prostor. Pokličite 070 730 919 in dogovorimo se o podrobnostih.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×