Pokličite nas
041 791 799
Vprašajte nas
info@vallin.si

Košarica

Delovni čas
08:00 - 16:00
Pokličite nas
041 791 799
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Nobena skrivnost ni, da urejen in čist bivalni prostor ugodno vpliva na naše boljše počutje.

Čiščenje zunanjih površin

Urejena okolica za brezhiben zunanji videz

Nobena skrivnost ni, da urejen in čist bivalni prostor ugodno vpliva na naše boljše počutje. V poslovnem okolju pa urejenost in čistost botrujeta tudi učinkovitosti in zadovoljstvu naših zaposlenih ter vseh naključnih in naročenih strank.

Svoje zunanje površine prepustite našim izkušenim rokam

Prvi stik vseh z našim domom ali podjetjem je gotovo naša zunanja okolica. Urejene cvetlične gredice in bujni okrasni grmički lahko vaše goste popeljejo na pravo majhno pravljično potovanje, ali le na kratek oddih od vsakodnevnih skrbi, nalog in opravil. Marsikdo ne pozna orodja, materialov in rastlinja, ki so primerni za urejanje okolice. Spet drugi pa preprosto nimajo časa za zagotavljanje čistoče in urejenosti svojih zunanjih površin.
 
V obeh primerih je čistilni servis Vallin zanesljiv odgovor na vaše težave. S svojimi izkušnjami, izurjenostjo in ustreznimi stroji ter opremo bomo kos vsem nadlogam, ki so se z leti morebiti pojavile na vaših tlakovcih, ploščicah ali asfaltu. Očistili vam bomo betonske ali kamnite škarpe in se lotili vseh vrst ograj, ki obdajajo vaš zunanji prostor.

Ne pozabite na vzdrževanje

Vse storitve skrbno prilagodimo posameznim naročnikom in optimalno opravimo z zaupanim delom. Z veseljem bomo poskrbeli za redno vzdrževanje vaših zunanjih površin in tako prispevali k ohranjanju skrbnega zunanjega videza in življenjske dobe uporabljenih materialov. Bistveno lažje in stroškovno sprejemljivejše je namreč redno vzdrževanje okolice, kot nakup novih elementov in njihova montaža.
 
Skrb za urejeno in čisto okolico zahteva precej časa, strokovno usposobljenost in izkušnje. Osebje čistilnega servisa Vallin razpolaga z vsem naštetim in vam bomo z veseljem priskočili na pomoč.

Pokličite nas na 070 730 919 in v najkrajšem času, skladno z vašimi željami in potrebami, bomo uredili in očistili vaše zunanje površine.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×