Pokličite nas
041 791 799
Vprašajte nas
info@vallin.si

Košarica

Delovni čas
08:00 - 16:00
Pokličite nas
041 791 799
Vas zanima več?
Pošljite vprašanje
Spremljajte nas
Facebook

Imate konkreten problem, ki vključuje čiščenje, pa na naši spletni strani niste našli ustrezne ponudbe?

Druge vrste čiščenja

Imate konkreten problem, ki vključuje čiščenje, pa na naši spletni strani niste našli ustrezne ponudbe? Ne skrbite. Ponujamo še številne druge, tudi specializirane vrste čiščenja, ki jih bomo z veseljem opravili za vas. Morda rabite redno tedensko ali mesečno čiščenje doma?

Tedenska osvežitev doma

Vsi imamo radi čist in urejen dom. Običajno se malo večjih čiščenj lotevamo ob koncih tedna, kar je pogosto precej naporno in nemalokrat odvečno delo. Ob poplavi vseh drugih obveznosti in vedno daljših urnikih v službah, je vikend edini, ko lahko poskrbimo za sprostitev in regeneracijo. Da bi se v tem času lahko posvetili sebi in svojim najdražjim, si omislite tedensko čiščenje stanovanja ali hiše. 
 
Za sprostitev in kakovostno preživet čas med vikendom pokličite strokovno pomoč čistilnega servisa Vallin. Poleg izkušenj in profesionalno opravljenega dela, zagotavljamo tudi diskretnost in natančnost. Vsem našim naročnikom nudimo celovito in redno rešitev čiščenja. Če je oseba, ki čisti vaše stanovanje ravno na dopustu, jo zamenja sodelavec ali sodelavka. Tako bo vaš bivalni prostor vedno čist in urejen, saj zanj skrbimo strokovnjaki.

Pokličite nas na 070 730 919, predstavite nam vaše težave in skupaj bomo poiskali najbolj optimalno rešitev vaše zagate. Naše usposobljeno, strokovno in zanesljivo osebje pa bo poskrbelo za vaše končno zadovoljstvo.

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
×

KOŠARICA

ŽELIM NA BLAGAJNO
NAZAJ K NAKUPOVANJU
×